Ardovlam houdt u op de hoogte

6 nieuwe collega's op 4 maand tijd

ter ondersteuning van de groei

Januari 2015. De afgelopen 4 maand konden 6 nieuwe collega's aan de slag bij Ardovlam :

Ilse Matthé startte als nieuwe administratieve collega voor de vestiging Brecht. Ilse heeft een prof. bachelor communicatiebeheer en heeft ervaring in marketing, sales en aankoop maar eveneens 4j ervaring op de planning van een sector genoot.

Michel Van Looy werd aangenomen als projectleider voor het filiaal te Brecht. Michel is industrieel ingenieur elektronica, is 42j en is woonachtig te Geel. Michel werkte 7 j voor Teradyne (een multinational gespecialiseerd in ontwikkeling en implementatie van elektronische einde lijn testen voor de automobiel industrie) als resp. service engineer/project ingenieur/project manager/ , 3j voor Infrabel als verantwoordelijke voor 3 onderhoudscentra en voldeed twee detacherings jobs  als projectleider bij DAF (1j) en als productieleider bij Wienerberger Tessenderlo (4m) .

Vanaf 1 febr. 2015 startte bij ons Andy Bex als technicus. Andy is 28j en woonachtig te Heers (nabij St. Truiden); hij heeft een A2 elektro mechanica en een 7de jaar stuur en bewakingstechnieken gevolgd. Andy heeft 9j ervaring bij sectorgenoten. Vanuit deze ervaring heeft hij kennis van een breed gamma aan brand en inbraaksystemen, cctv en toegangscontrole. Andy zal het team te Lummen verder versterken.

Op 1 december begon Pedro Serrano als nieuwe technieker voor het team te Roeselare. Hij is 41j en woont te Roeselare; momenteel is Pedro bezig met een carrière switch na 10j ervaring als commercieel bediende in consumer electronics en 10j een eigen zaak. Pedro volgde en volgt verscheidene cursussen elektrische installaties en elektronica.

Op 1 december startte Nick Vansieleghem als nieuwe technieker in Ardovlam Roeselare. Nick is 25 j en woont te Bredene. Hij heeft een A2 elektriciteit / elektronica (vti oostende) en volgde een 7de jaar stuur en bewakingstechnieken in Brugge. Hij heeft 5 jaar ervaring als technieker bij een sectorgenoot en heeft dus kennis van meerdere merken brand en inbraakcentrales.

In oktober startte Benjamin Saelens, 22j en woonachtig te Kuurne, als technicus binnen Ardovlam. Benjamin heeft een prof. batchelor elektronica behaald aande Vives Hogeschool.